Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vitality Pitch Stop

24 september, 2018

Deze dag krijg je de kans om jouw innovatie te presenteren aan initiatiefnemers van het project the Vitality Living Lab. In het project the Vitality Living Lab willen we slimme technologie inzetten om een gezonde, actieve leefstijl te bevorderen. Zo willen we gebruikers motiveren om gezonde keuzes te maken, sporten makkelijker vol laten houden, blessures voorkomen of juist sneller van blessures genezen. We zijn dan ook op zoek naar innovatieve oplossingen in sport en vitaliteit, om een economische en een maatschappelijke impact genereren.

Tijdens de Vitality Pitch Stop bieden we geïnteresseerden een gratis ‘APK voor Sport & vitaliteit innovaties’. Innovatiecases die in aanmerking komen, kunnen extra ondersteuning krijgen bij het versnellen van hun innovaties. In een een breed partnernetwerk bieden we o.a. toegang tot: Potentiële klanten, financiering, technologie en personeel.
Daarnaast wordt er deze dag ook de gelegenheid geboden om geheel vrijblijvend in gesprek te gaan met onze deskundige partners.

Gegevens

Datum:
24 september, 2018
↓