Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: het belang van Europese samenwerking op het gebied van innovatie in de sport- en vitaliteitssector

14 oktober, 2021 @ 1:00 pm - 3:00 pm

In het kader van de 19e Europese Week van Regio’s en Steden organiseren de ClusSport partners een webinar over het belang van Europese interregionale samenwerking op het gebied van innovatie in de sport- en vitaliteitssector.

Mapping the evolution of active, healthy lifestyles from S3 and beyond – Discover Regional Innovation through sport to address health, vitality, sustainable environments and future aspirations

Het internationale webinar zal plaatsvinden op 14 oktober tussen 13 uur en 15 uur (CET).
Meld je aan via: https://bit.ly/3kQyHaT

 

Innovatie voor een actieve, gezonde leefstijl: alleen samen komen we verder

Nu het normale leven steeds meer op gang komt, neemt het belang van sporttechnologie, zakelijke kansen, financieringsmogelijkheden en duurzame omgevingen verder toe. Hoe kunnen we economisch verkeer en maatschappelijke impact in de sport- en vitaliteitssector bevorderen en uitnutten? En wat is de meerwaarde van cross-regionale samenwerkingen hierin?

Tijdens dit webinar zullen verschillende Europese succesverhalen op het gebied van regionaal sportinnovatiebeleid gepresenteerd en bediscussieerd worden. Discussieer met ons mee en laat je inspireren, want alleen samen komen we verder!
#TogetherForRecovery

Schrijf je hier in voor het webinar: https://bit.ly/3kQyHaT

 

Programma:

Gegevens

Datum:
14 oktober, 2021
Tijd:
1:00 pm - 3:00 pm
↓