De Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM): denkt graag met je mee. Hoe houd je je business model gezond? Hoe pas je je aan? Hiervoor hebben ze meerdere diensten:

Corona Impact scan: een online corona-assessment om inzicht te geven in de impact van het coronavirus op burnrate en runway van een onderneming. Klik hier voor de scan.
Corona Rebuild Program: Het Corona Rebuild Program is bedoeld voor ondernemers die door de coronacrisis in zwaar weer zijn terechtgekomen. Deelnemers krijgen inzicht in de financiële mogelijkheden die er zijn om de tijdelijke negatieve cashflow op te vangen. Daarna wordt het vizier op de toekomst gericht en wordt je geholpen te ontdekken welke onderdelen van je businessmodel je zult moeten aanpassen om de coronacrisis te overleven. Je doorloopt het programma samen met andere ondernemers en leert van elkaars fouten en successen. Klik hier voor meer informatie.

De BOM blijft voor zover mogelijk de diensten verlenen die je van hen gewend bent. Op een aantal punten zijn aanpassingen of aanvullingen in voorbereiding. Zo wordt er mogelijk een fonds opgericht voor overbruggingsfinanciering. Klik hier voor meer informatie.

 

↓