Campus Technology Seminars zijn een geweldige ontmoetingsplaats voor technische experts binnen en buiten High Tech Campus Eindhoven. Het biedt een forum waar professionals technische informatie, kennis en ervaring met andere experts kunnen delen. Wetenschappers, ingenieurs, technici en iedereen die geïnteresseerd is, is welkom om verschillende onderwerpen te beluisteren, te leren en te bespreken! Op 18 juni 2018 zal tijdens de aftrap van het Sport & Technology seminar de activiteiten van Sports & Technology mede worden toegelicht!

Het programma:

11.30 – 12.00 uur

gratis koffie of thee. Loop in Conference Center, High Tech Campus Eindhoven

12.00 – 12.20 uur

Paul Valk, TNO, Sport & Media Technology:
In de komende jaren zal de markt van sport- en mediatechnologie explosief groeien. Consumenten hebben nu al (video) content altijd en overal op hun mobiele telefoon. Tegenwoordig worden voornamelijk in professionele sporten video-analyse in combinatie met gereedschappen en draagbare sensoren (RFID, versnellingsmeters, GPS, enz.) Gebruikt voor trainingsdoeleinden. Het gebruik van relatief goedkope camera- en communicatiehardware in combinatie met geavanceerde videotechnologie biedt amateurclubs, universiteiten, middelbare scholen en anderen de mogelijkheid om unieke hoogtepunten van een wedstrijd realtime naar lokale trainers en fans te streamen. Samen met nationale en internationale start-ups, mediabedrijven en onderzoeksinstituten heeft TNO een aantal toonaangevende technologieën ontwikkeld, die de komende jaren toegankelijk zullen zijn voor miljoenen consumenten.

12.20 – 12.40 uur

Jorik Tilstra, Digital Sportmarketeer bij Triple Double:
Tweecijferige scores in drie categorieën, dat is wat een Triple Double betekent in basketbal. Een unieke prestatie. Net als bij sport zijn cijfers allemaal belangrijk in het bedrijfsleven. Scoren, punten, millimeters en seconden. Als zodanig staat het nummer 32 symbool voor ons agentschap. Maar ook onze passie om dubbele cijfers te scoren voor onze klanten. Het is onze missie om merken met fans te verbinden, sportvoortgang te maken en bedrijfsresultaten te behalen.  Wij zijn natuurlijk geboren sporthybriden. Trotse generalisten. In dit seminar zal Jorik Tilstra zijn visie geven over hoe sportevenementen in de toekomst compleet anders zullen zijn vanwege allerlei nieuwe technologieën. Wat zal een groot sportevenement – zoals het High Tech Crit Festival bijvoorbeeld – er over 10 jaar uitzien?

12.40 – 13.00 uur:

Rob Tieben, startup Idee Brouwerij:

Idee Brouwerij is de innovatiefabriek van Rob Tieben, daar waar een team van jonge en toegewijde professionals samenwerkt met bedrijven, overheid en non-profitorganisaties. Idee Brouwerij ontwerpt, bouwt en evalueert speelse technologische oplossingen die mensen stimuleren om een ​​bepaalde activiteit uit te voeren. Ze ontwikkelen producten zoals serious games, intelligente sportuitrusting en sociale leeromgevingen in nauwe samenwerking met klanten en domeinexperts.

– Datum: 18 jun. 2018 van 12:00 tot 13:00  – Locatie: Conference Center, High Tech Campus Eindhoven

Inschrijven is gratis

Aanmelden
↓