Digitale transformatie is een hot topic en het evenement is ontwikkeld voor iedereen die een actieve rol wil spelen in het vormgeven van dit proces en tot een succes wil maken ten bate van hun bedrijf. Digitalisering biedt retailers en de industrie nieuwe kansen en groeipotentieel. Dit betekent dat digitale competenties een steeds belangrijkere factor zullen worden om in de toekomst concurrerend te blijven. De ISPO Digitalise Summit biedt het eerste jaarlijkse platform in zijn soort voor de sportartikelenindustrie, zodat het zichzelf klaarmaakt voor de digitale transformatie.

Gerenommeerde keynote speakers zullen hun inzichten delen in de digitale toekomst van de industrie. Bovendien kunt u deelnemen aan praktische workshops en discussies met experts. De ISPO Digit-ize Summit wordt gehouden vanaf 28-29 juni 2018, op het ICM – Internationales Congress Center München.

Onderwerpen

De ISPO Digitalize Summit biedt de perfecte gelegenheid om deskundige kennis op te doen binnen de belangrijkste onderwerpen: www.ispo.com/digitize

Topsprekers

Deelnemers kunnen een volledig programma verwachten met keynote- en case-studies met gerenommeerde sprekers zoals:

  • Roland Auschel, lid van de raad van bestuur van adidas
  • Peter Schwarzenbauer, bestuurslid van BMW
  • Philipp Roesch-Schlanderer, oprichter eGym,
  • Nils Stamm, Chief Digital Officer Telekom Deutschland
  • Robert Scoble, disruptor van Silicon Valley
  • Giulio Montemagno, General Manager bij AmazonPay Europe

 

Digitale gereedheidscontrole

In de aanloop naar het evenement kunnen deelnemers even de tijd nemen om het digitale beschikbaarheidsniveau van hun bedrijf te testen met behulp van de gratis Digital Readiness Check. De Digital Readiness Check biedt deelnemers een blijvende mogelijkheid om de balans op te maken van hun digitale paraatheid.

 

Kaarten voor de ISPO Digitalize Summit zijn al te koop.

↓