Bij het Eindhoven Innovation Café. De plek waar mensen uit de kunst, design, onderzoek en technologie op elkaar inwerken. Net als Sports & Technology, stimuleert het Eindhoven Innovation Café nieuwe samenwerkingen. Mede door stimulerende ontmoetingen en inspirerende gesprekken wilt het Eindhoven Innovation Café dit aanjagen.

Het Eindhoven innovation Café streeft naar een wekelijks programma vol inspirerende pitches, deskundige gesprekken, discussies en workshops, die tot een half uur parallel aan de drankjes duren. Engels gesproken.  Door de noodzaak om actie te ondernemen, ontwikkelen is het EHV Innovation Café op zeer korte termijn ontwikkeld. In de komende paar dagen zullen we de eerste breakout-sessies onthuld.

7 juni

17:00 – 19:00 Demotafels

Food Futures
Een nieuwe lunch-toppingmachine, een vergistende bio-gasoven, aquaphonics om de voedselketen op tafel te krijgen; studenten van de TU / e demonstreren hun visie op toekomstig voedsel. Ze verlangen naar je feedback! Raak alsjeblieft aan.

17:30 – 18:00 Break out

Hoe kan innovatie door de Eindhovense gemeenschap worden gevoed?
Een presentatie van EHV InnoCafé-partners over hoe we het veld op gaan, het realiseren binnen een korte tijd van voorbereiding en leren hoe we verder gaan.

18:30 – 18:45 Tour

Tentoonstelling Born at Night – Space Caviar
Wat is de betekenis van intellectueel eigendom in China? Hoe houden we rekening met hun snelheid van innovatie? In de tentoonstelling Born at Night laten curatoren Joseph Grima en Martina Muzi een ander perspectief zien op design en technologie in Kazerne.

Datum: 7 juni Tijd: 17:00 – 19:00 Locatie: De Kazerne, Paradijslaan 8, Eindhoven
↓