In de stad Gent, België zal van 25 tot 26 oktober het Sports Tech Transfer en R & D Summit plaatsvinden! De conferentie heeft tot doel  om kennisuitwisseling tussen bestuursorganen, overheden, academische wereld en bedrijfsleven te bevorderen, om de samenwerking en overdracht van innovaties uit onderzoekslaboratoria naar industriële exploitatie op het gebied van sport te versterken. Tevens worden er toonaangevende presentaties, bijdragen en deelnemers van sportonderzoeksinstellingen, overheidsinstanties, venture capitalists, industrie, uitvinders, solution providers, toezichthouders, adviseurs en sportorganisaties getoond.

Het bevordert de commercialisering van innovatieve technologieën die zijn ontwikkeld door openbare en particuliere onderzoeksorganisaties en bevordert de samenwerking tussen onderzoeksorganisaties en ontwikkelingsgroepen in de sportsector. Het zal ook onderzoeken hoe ondernemerschapsmogelijkheden en goede praktijken in onderzoeksorganisaties in combinatie met Europese, nationale en regionale overheidsinitiatieven / geldstromen de economie kunnen stimuleren. Evenals de impact die deze innovaties hebben op de sportieve prestaties en operaties.

Doelstellingen

De belangrijkste conferentiedoelstellingen zijn:
* Het politieke landschap voor de sportsector begrijpen en beoordelen hoe het technologieoverdracht kan vergemakkelijken
* Het stimuleren van innovatie-ideeën ondersteund door publiek-private financiële partnerschappen
* Facilitering van samenwerking en overdracht van kennis tussen universiteiten, bedrijven en sportorganisaties
* Bepaling van strategieën voor de ontwikkeling van op feiten gebaseerde sporttechnologieën
* Het stimuleren van sectoroverschrijdende / crossregionale sportinnovatie
* Verbetering van netwerken tussen academische onderzoekers, R & D-managers, ambtenaren en sportmedewerkers in teams

Sprekers

 

Meer informatie

 

 

↓