[soliloquy id="87"]

Sports & Technology, cluster voor sportinnovatie

Wie zijn wij?

Het cluster Sports & Technology is een open netwerk van Bedrijven, Kennisinstellingen en SportFieldLabs waar ook Overheden en maatschappelijke organisaties deel van uitmaken.

Het netwerk heeft z’n zwaartepunt in de toptechnologie regio Brainport, met Eindhoven als kloppend hart, maar strekt zich uit over het hele land. Het cluster Sports & Technologie maakt daarnaast deel uit van het landelijk ecosysteem voor sportinnovatie rond het programma Sportinnovator en van het Europese Platform voor Sport Innovatie EPSI. Ook onderhoudt Sports & Technology tal van nationale en internationale contacten en verbanden via projecten en programma’s.

Gouden driehoeken

In wisselende samenstellingen brengen de deelnemende partijen via projecten en programma’s (sociale en technologische) innovaties tot stand op het gebied van sport en vitaliteit. Met als doel: mensen stimuleren tot een actieve leefstijl, bijdragen aan betere sportprestaties en creëren van economische waarde. Ofwel: meer mensen laten bewegen, meer medailles en meer business. Gouden driehoeken smeden noemen we dat.

Nieuws

I3-DIGITPRE: MKB innovaties voor gezonde en vitale  samenleving

I3-DIGITPRE: MKB innovaties voor gezonde en vitale  samenleving

Cluster Sports & Technology (CST) is een van de partners in DIGIT-PRE, een project ondersteund door de EU, dat de ontwikkeling van digitale innovaties stimuleert op het gebied van preventie, predictie en zorg op afstand. Hiervoor heeft CST samen met de partners...

↓