Fase 1 van het Inno4Sports project is inmiddels succesvol afgerond met het Bridge-event (lees erover in de 5e editie van de nieuwsbrief). Tijdens fase 1 (2018-2022) is een duidelijk beeld ontstaan van de expertises binnen sport & vitaliteit van de vijf deelnemende regio’s. Hierbij hebben de verschillende regio’s samengewerkt om ervaringen te delen en deze in de eigen regionale actieplannen te verwerken.

Tijdens fase 2 (2021-2022) zullen de projectpartners activiteiten ondernemen om deze regionale actieplannen ook daadwerkelijk toe te passen. Op deze manier zullen innovatie voor sport & vitaliteit beter ingebed worden in het lokale beleid.

Lees het complete artikel hier.

 

Over Sports & Technology

Als samenleving hebben we de uitdaging om mensen actief en vitaal te krijgen en te houden. Daarnaast kennen we op sportief gebied uitdagingen om internationaal mee te blijven doen in de wereldtop. Slimme technologie helpt ons bovenstaande uitdagingen aan te gaan en economische en maatschappelijke kansen te benutten. Om succes te behouden is het versterken en toegankelijk maken van het ecosysteem voor innovatie in sport en vitaliteit van cruciaal belang. Deze overtuiging vraagt een nieuwe manier van werken waarbij we uitgaan van onze eigen kracht. Samen gaan wij verbinden, innoveren en creëren. Lees meer.

↓