Aanleiding

Gelderland is gastheer en medeorganisator van de landelijke StartupDelta Summit . Het is hét evenement voor alle innovatieve ondernemers uit het Nederlandse bedrijfsleven en de publieke sector. Hier zoeken grote bedrijven naar innovatie en talent, investeerders treffen kansrijke starters, onderwijs-organisaties delen hun kennis, startups spreken CEO’s en adviseurs helpen starters op weg.

De challenge

Eén van de vraagstukken luidt:  Hoe kunnen we ervoor zorgen datsportparticipatie  voor mensen met een beperking toeneemt?

Heb jij dé oplossing voor bovenstaande uitdaging? Of ken je iemand die de oplossing heeft? De provincie geeft de hulp die nodig is om ideeën verder uit te werken en/of te realiseren. Bijvoorbeeld:

  • € 50.000 maximaal voor een opdracht met betrekking tot een product of dienst;
  • € 20.000 voor een voucher (zonder eigen bijdrage) om het idee beter te maken, bijvoorbeeld voor het maken van een prototype of verder onderzoek;
  • Onze hulp: niet voor elk idee is een opdracht of voucher beschikbaar, maar we spannen ons wel in om je verder te helpen bijvoorbeeld via De Groeiversneller.

Voor wie?

Deelname staat open voor startups, studenten (startups in spé) én MKB bedrijven die een innovatief idee of product of verder willen ontwikkelen.

Hoe kun je meedoen?
Heb je een geweldig idee of een innovatieve oplossing om meer mensen met een beperking aan het sporten te krijgen?  Meld je dan aan voor 23 februari 2018 voor 12.00 uur via de website Startup in Residence Gelderland. Als jouw startup/oplossing wordt geselecteerd, dan wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan het Startup in Residence programma. Binnen twee maanden werk je samen met de provincie je oplossing verder uit. Je wordt, als alles goed gaat, uitgenodigd om je plan te pitchen op het StartupDelta Summit, hét grootste innovatie festival van Nederland!

↓