Op 7 oktober organiseren Sportinnovator en Cluster Sports & Technology de 16e editie van hét sport innovatie congres van Nederland. Het Sport Innovatie Congres is dé ontmoetingsplaats waar sport, innovatie en technologie samenkomen. Dit jaar staat de verbinding tussen business, sport en vitaliteit centraal. Er is een interactief programma met start-up pitches, tafelsessies, workshops, keynotes, on-stage talkshows, een start-up plein en voldoende netwerkmomenten.

De keynotes worden ingevuld door Epco Berger, de oprichter van DashTag die overkomt uit Silicon Valley, en TonyBosma.Topfuturist Tony Bosma duidt op een prikkelende wijze vanuit het businnes, sport en vitaliteit perspectief onze samenleving, trekt aannames in twijfel en benoemt de grootste trends en uitdagingen. Dit alles met actuele en verrassende voorbeelden.

Naast de keynote sprekers nemen onder andere Frank van der Vloed (lid van Topteam Sport en CEO Signify), Frans Lefeber (oprichter van start-up Smart Floors) en Dirk Vinken (directeur FGHS) deel aan de ondernemerstafel. Gerard Rietjens, die als embedded scientist diverse topsporters begeleidt in de optimale voorbereiding naar een topprestatie neem deel aan de sportinnovatietafel. Hij is o.a. betrokken bij de monsterzwemtocht van Maarten van der Weijden en onderdeel van Team Jumbo-Visma. Het team dat afgelopen weekend op spectalucaire wijze de Tour de France aftrapte. Aan de sportinnovatietafel gaat hij samen met andere experts in op het belang van innovatie en technologie voor de top- en breedtesport.

Deze 16eeditie van het Sport Innovatie Congres vindt op 7 oktober plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Tot 15 juli profiteer je nog van € 40 early bird korting. Kijk voor meer informatie en tickets op https://sport-innovatiecongres.nl/

↓