Na een spannende strijd is de Dutch Masters Innovation Award uitgereikt aan Camarillo Oko. De jury roemde de beleving die deze innovatie aan de sport kan toevoegen. Deze innovatie is in staat om allerlei aspecten van een sprong in kaart te brengen, en deze informatie maakt de hippische sport beter te volgen voor niet-kenners.

Tijdens het Dutch Masters Innovation Seminar zijn de drie meest belovende startende hippische innovaties de strijd met elkaar aangegaan om de Dutch Masters Innovation Award te bemachtigen. Tijdens een spannende pitchronde lukte het Rikkert Koppes om met zijn innovatie de jury voor zich te winnen. Rene Wijlens, clustermanager van Sports & Technology nam deel aan deze jury. Naast de award ontving deze innovatie ook een geldbedrag van €5.000,- en een golden ticket voor toegang tot het acceleratieprogramma van Ondernemerslift+. Hiermee krijgt Camarillo Oko een kickstart voor een succesvolle toekomst!

Naast de uitreiking van de award is het publiek tijdens het seminar ondergedompeld in de wereld van innovatie. Huub Dormans, directeur van Ondernemerslift+, belichtte de valkuilen die iedere innovatie tegenkomt. Vervolgens is Rian Timmers namens HAS Hogeschool ingegaan op de noodzaak tot innovatie in de hippische sector. Als sluitstuk van een interessante middag gaf topspreker en futurist Richard van Hooijdonk een prachtige lezing over de impact van nieuwe technologieën op de manier waarop wij werken, leven en ondernemen.

Kortom de eerste editie van het Dutch Masters Innovation Seminar was een middag vol inspiratie waarbij de kracht van innovatie binnen de hippische sector voelbaar aanwezig was. Wij feliciteren Camarillo Oko van harte met het bemachtigen van de eerste Dutch Masters Innovation Award. En wij hopen bij de volgende editie van Dutch Masters Innovation weer op zoveel enthousiaste innovators en deelnemers te mogen rekenen.

↓