EPSI en EPoSS organiseren op 30 september een gezamenlijk (digitaal) evenement met de focus op Smart Systems voor applicaties in sport en vitaliteit. Aansluitend aan deze bijeenkomst is er een speciaal brokerage event om nieuwe business en projectmogelijkheden te creëren voor alle deelnemers. Wil je meer weten over het programma of aanmelden? Klik hier

Over de organiserende partijen:
EPSI is het Europese Platform voor Innovatie in Sport en Vitaliteit. Het is een landenorganisatie gevestigd in Brussel. Cluster Sports & Technology is een van de oprichters van dit platform geweest in 2010. Inmiddels kent het platform bijna 100 leden in meer dan 20 EU landen. Onder de leden zijn diverse clusters, maar ook sportorganisaties, gemeentelijke samenwerkingsverbanden, etc. Het platform is voor Cluster Sports & Technology een belangrijke partner in het versterken van de EU positie voor innovatie voor sport&vitaliteit en voor het ontwikkelen van projecten.

EPOSS is het European Platform for Smart Systems. EPoSS is een door de industrie gedreven initiatief dat R&D- en innovatiebehoeften definieert, evenals beleidsvereisten met betrekking tot slimme systeemintegratie en geïntegreerde micro- en nanosystemen.

↓