De eerste fase van het Inno4Sports project heeft als doel om een beter overzicht te krijgen van de excellenties van alle regio’s en om actie plannen te ontwikkelen voor iedere regio. Om dit doel te bereiken organiseerden de partners diverse ‘Staff Exchange Weeks’, ‘Knowledge Capitalitsation Seminars’, Stuurgroep vergaderingen en Interregionale evenementen (IE). Door de coronacrisis ging de IE in Lodz niet door. In plaats daarvan organiseerde Verder Cluster (Lodz) een online bijeenkomst, waaraan alles partners succesvol werkten aan de uitwisseling van goede voorbeelden en de volgende projectstappen.

Door de moeilijke tijd is het nodig om je snel aan te passen en dat is precies wat de Inno4Sport partners deden toen het evenement in Lodz niet door kon gaan. Eind april kwamen de partners digitaal bij elkaar. Tijdens deze e-meeting werkten ze vooral aan hun actieplannen.

Actieplannen geven in schematisch inzicht in welke goede voorbeelden van welke regio’s gebruikt kunnen worden en wat er van deze goede voorbeelden geleerd kan worden. Om deze te verbeteren werden inzichten en feedback erover uitgewisseld op consortium level en werd er ook bilateraal uitgewisseld tussen regio’s.

Als resultaat van deze uitwisseling heeft het consortium een geschikter format opgesteld dat alle regio’s moeten gebruiken om hun actieplannen aan het eind van 2020 op te leveren.

Volgende stappen

De action plannen worden nog verder besproken in bilaterale meetings om meer relevante feedback te ontvangen, waarna de actieplannen nog een keer worden aangepast voordat ze worden afgerond.

Bekijk hier het originele artikel 

 

↓