Onze clusterpartner Embedded Fitness is uitgeroepen tot een van de winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds met hun product SmartClips. Als een van de tien winnaars zullen zij ondersteuning krijgen bij het realiseren van hun exportambitie naar Duitsland. Ze zijn gekozen uit ruim 200 inschrijvingen en geselecteerd op criteria zoals duurzaamheid, innovatie en de motivatie om te starten of uit te breiden in het buitenland. Embedded fitness gaat de komende periode dan ook flink aan de slag om de mensen in Duitsland op een leuke interactieve manier in beweging te krijgen.

 

Hulp bij internationaal zakendoen

Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van evofenedex, KLM, ING, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Deze partners helpen sinds 2013 ieder jaar tien mkb-bedrijven met het uitbreiden van hun buitenlandse netwerk door hun ervaring en kennis op het gebied van internationaal zakendoen.

Benieuwd naar de andere winnaars of op zoek naar meer informatie? Klik hier.

 

Nationale Zorginnovatieprijs 2021

Naast een van de winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds, was Embedded Fitness met de SmartClips ook een van de genomineerden voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2021. Bekijk de pitch hier!

↓