Ben jij of ken jij een bedrijf dat zich bezig houdt met innovaties om het buitenspelen van kinderen tussen de 0 en 12 jaar te stimuleren? Dan zijn we op zoek naar jou! Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft een Challenge uitgezet waarmee het voor dergelijke bedrijven mogelijk is een financiering van 40.000 euro binnen te halen en zo jouw concept vervolgens uit te werken tot een marktklaar product. Wij helpen je graag bij het tiptop klaarmaken van deze aanvraag!

Het Cluster Sports & Technology organiseert samen met de partners van het Vitality Living Lab op 17 mei 2019 (9.00-17.00 uur) een pressure-cooker dag. Tijdens deze dag krijg je meer informatie over de do’s en don’ts van het schrijven van een aanvraag en krijg je de kans om: vragen te stellen, in discussie te gaan over je eigen aanvraag en een pitch voor te bereiden met een team van experts. Het Vitality Living Lab heeft een breed partnernetwerk en biedt o.a. toegang tot potentiële klanten, technologie, expertise, test- en meetdiensten en testgroepen.

Deelname aan deze begeleiding is kosteloos en volledig vrijblijvend, aanmelden kan door uiterlijk 9 mei 2019 het aanmeldformulier in te vullen via de volgende link: https://www.surveymonkey.com/r/vitalitylivinglab.
Op basis van het aanmeldformulier zal een eerste selectie plaatsvinden waarna de meest passende cases worden uitgenodigd voor 17 mei 2019.

Vragen? Mail dan naar info@vitalitylivinglab.com, of bel +31 (0)40 2025697.

Voor meer informatie over de challenge, zie: Beschrijvend document Challenge Bewegen in de openbare ruimte

 

↓