[soliloquy id="87"]

Nieuws

Kijkje achter de schermen bij het SportFieldLab Atletiek

Op 29 maart was een divers gezelschap afgekomen op de SportFieldLab Inspiratiesessie. Personen vanuit sport, bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid waren aanwezig om een kijkje achter de schermen te nemen bij het FieldLab Atletiek in Vught. Naast een update over de ontwikkelingen binnen het cluster Sports & Technology, werden enkele bij het lab (door)ontwikkelde innovatieve sportproducten gedemonstreerd.

[soliloquy id=”310″]

S&T SportFieldLab Inpiratiesessie

Enkele malen per jaar wordt er een S&T SportFieldLab Inpiratiesessie gehouden. Personen binnen én buiten het cluster Sports & Technology worden hierbij uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te nemen bij één van de SportFieldLabs. U wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen van het lab en innovaties in de desbetreffende sporttak. Ook een rondleiding en demonstraties van de nieuwste innovatieve sportproducten horen hier vanzelfsprekend bij. Daarnaast ontvangt u een update over de nieuwste ontwikkelingen binnen en rondom het cluster Sports & Technology.

De eerstvolgende S&T SportFieldLab Inspiratiesessie vind later dit jaar plaats. Houd hiervoor onze website en agenda in de gaten.

↓