[soliloquy id="87"]

Nieuws

Kom naar de SportFieldLab Inspiratiesessie op 29 maart

Benieuwd naar de nieuwste innovaties op het gebied van sport & vitaliteit? Op zoek naar samenwerkingspartners of funding voor het (door)ontwikkelen of vermarkten van uw innovatieve sportproduct? Of vraagt u zich af wat de Sports & Technology Business Club voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op 29 maart naar de gratis SportFieldLab Inspiratiesiessie bij het FieldLab Atletiek in Vught.

Op woensdag 29 maart brengen we een bezoek aan het FieldLab Atletiek in Vught.

Naast een update over het cluster Sports & Technology en de S&T Business Club, wordt de rol van de SportFieldLabs en kennispartijen binnen het cluster nader toegelicht. Vervolgens wordt u bijgepraat over de nieuwste innovaties binnen de atletiek en zijn er demonstraties van diverse innovatieve sportproducten.

Ook u kunt hierbij aanwezig zijn. Wacht niet te lang en schrijf snel in!

Deze bijeenkomst staat in het teken van inspiratie en netwerken.
We zijn te gast bij het FieldLab Atletiek in Vught, de plek waar sport, technologie en innovatie samen komen om producten en diensten te ontwikkelen voor de atletische disciplines. Deze producten die worden ontwikkeld of getest, stellen meer mensen in staat om te sporten, hun prestaties te verbeteren of blessures te voorkomen.

Moment

Woensdag 29 maart, 15:30 uur

 

Locatie

FieldLab Atletiek
Vughtse sportclub ‘Prins Hendrik’
Sportlaan 1, 5263 DN Vught

Programma

Het programma start met een update over de ontwikkelingen binnen de Sports & Technology Business Club (S&T-BC) en het cluster Sports & Technology.
Hierop volgen een aantal pitches van SportFieldLabs uit het cluster. Het betreft hier laboratoria dicht bij de sportpraktijk, waar samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheid gewerkt aan de ontwikkeling van innovatieve sportproducten.
Tevens wordt een toelichting gegeven over de rol van kennispartijen binnen het cluster.
De rest van het programma staat in het teken van de moeder aller sporten: atletiek! Zo krijgt u een blik achter de schermen bij het FieldLab Atletiek, dé hotspot op het gebied van innovatie in de atletiek.
Bovendien zijn enkele bedrijven aanwezig die hun innovatieve hardloopproducten komen presenteren en demonstreren. Zo kunt u kennis maken met het innovatieve schoenzooltje van ATO Gear, wat realtime geïndividualiseerde feedback geeft aan de loper over de looptechniek. Spinnov toont een innovatief video analyse systeem, waarmee de prestaties van de atleet kunnen worden vastgelegd en geanalyseerd. Ten slotte is tijdens de borrel ruimschoots gelegenheid tot netwerken.

 

Doelgroep

Deze bijeenkomst is allereerst bedoeld voor leden van de Sports & Technology Business Club.
Ook bedrijven, organisaties en personen die geen lid zijn worden echter van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst.

Kosten

Aan het bijwonen van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Wilt u deze bijeenkomst niet missen?
Meldt u zich dan snel aan via onderstaande button.

Inschrijven [BUTTON] jpg

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de bijeenkomst of de Sports & Technology Business Club kunt u contact opnemen via business@sportsandtechnology.com.

↓