Op donderdag 23 april vindt de eerste EU-masterclass over de Europese subsidiemogelijkheden vanaf 2021 plaats. Wilt u weten wat de voorlopige subsidiekansen van de nieuwe programmaperiode zijn en hoe u uw organisatie klaarstoomt om nieuwe Europese projecten te ontwikkelen? Dan is deze masterclass wellicht iets voor u.

Nieuwe Europese programmaperiode
Eén keer in de zeven jaar stelt de Europese Unie een nieuwe meerjarige begroting op. Dit Meerjarig Financieel Kader legt het raamwerk vast voor de jaarlijkse begrotingen van de EU. Hier worden ook nieuwe voorstellen gepresenteerd over de invulling van Europese subsidieregelingen. De huidige begroting en Europese subsidieregelingen lopen eind 2020 af en over minder dan een jaar start de nieuwe Europese programmaperiode 2021-2027.

Voorbereidingen treffen
Hoog tijd dus om voorbereidingen te treffen om het maximale uit de nieuwe subsidiemogelijkheden te halen. De EU-specialisten van Bureau BUITEN informeren u graag en volgen het laatste nieuws uit ‘Brussel’ op de voet. Wij vertellen u waar de Europese focus ligt de komende begrotingsperiode, op welke nieuwe thema’s projectaanvragen worden ingediend en hoe u zich het beste voorbereidt. Het afstemmen van de nieuwe begroting is nog in volle gang, maar op 23 april hoort u van ons de laatste stand van zaken.

Meer weten of aanmelden? 
Wilt u meer informatie of zich aanmelden voor de EU-masterclass op donderdag 23 april van 14:00 tot 17:00 in Utrecht? Klik dan hier. 

↓