Het Cluster Sports & Technology ziet het zorgdragen voor een goed en laagdrempelig netwerk als een van haar belangrijkste taken. Een netwerk waarbinnen partijen elkaar weten te vinden om samen te werken en elkaar te helpen met innovaties op het gebied van sport en vitaliteit.

‘Meet, Match and Multiply’ is een bijeenkomst, waarbij Ontmoeten, Verbinden en Versnellen centraal staan. Deze editie vindt plaats op dinsdag 21 mei, tijdens de Dutch Technology Week. Ondernemers uit de wereld van Sport en Vitaliteit komen bij elkaar om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en samen te werken aan innovaties. De doelgroep is met name innoverende MKB-ers, die samen met de Stichting Sports & Technology, innovatie- en samenwerkingstrajecten in gang hebben gezet of willen zetten.

Programma

16:00 meet – Stefan Antonissen, als professional verbonden aan FBM (financieel bedrijfsadvies)

Stefan Antonissen laat zien hoe creatief financieren je kan helpen bij het accelereren van je technologische innovatie op het gebied van sport een vitaliteit. Heb jij een briljant idee gehad en het uitwerkt tot een product/dienst waarmee je naar de markt kunt en wilt. Maar, wil je nog doorontwikkelen? productiefaciliteiten opzetten om op grotere schaal te kunnen fabriceren? Maar ook snel de markt betreden om te voorkomen dat andere je idee overnemen? Is je eigen geld, je energie en je talenten dan genoeg?

Hoe kan het concept van financiering je verder brengen in het accelereren van je bedrijfsontwikkeling?
– Welke mogelijkheden heb je?
– Wat zijn de kenmerken, voor- en nadelen?
– Welke vragen moet ik mezelf stellen?
– Wat moet ik me goed realiseren?
– Welke wegen kan/moet ik bewandelen?

Vragen waarover Stefan Antonissen, een tipje van de sluier op kan lichten, ervaringen wil delen, en een discussie met ons aan wil gaan. Een volgende stap naar verdere ontwikkeling van jou idee en jouw onderneming.

16:45 match – met pitches van o.a. KNUBB en eRower

Vanuit hun kracht en/of hulpvraag pitchen bedrijven hun innovatie om in het publiek een match te vinden die hem of haar kan helpen of hun kracht te vergroten. Voor deze keer zoeken we ca. 4 bedrijven die willen pitchen en voordeel willen halen uit samenwerking en kennisdeling. Mocht jij dat willen doen, vermeld dat dan bij je inschrijving.

Pitches worden gegeven door:
KNUBB heeft gewerkt aan een innovatie om fitness apparaten die voorzien zijn van gewichten intelligenter te maken. Zodat trainingsarbeid beter gemonitord en gestuurd kan worden. Hierdoor moet trainingsarbeid in sportschool en fysiotherapie leiden tot onder- en overtraining. Nu de volgende stappen.

eRower is een initiatief om de roeisport toegankelijk te maken cq. te houden voor sporters die niet (meer) beschikken over de benodigde fysieke krachten. Een fantastisch initiatief op zoek naar meer samenwerking.

CHB Nederland brengt de wereld van de sporter en gezondheidszorg met elkaar in verband met oplossingen voor mensen die ledematen moeten missen. Een mooi zakelijk initiatief, o.a. op zoek naar financieringsmogelijkheden voor verdere doorontwikkeling.

Connective Floors met het Smart Floor initiatief. De Smart Floor kan gezien worden als een ‘slimme vloer’ die met behulp van sensoren veel informatie voor zeer veel toepassingen kan opleveren. Hiermee is het een veelbelovende ontwikkeling met wereldwijde ambitie en mogelijkheden.

Daarnaast hebben we deze keer voor het eerst de rubriek vraag en aanbod: Heb je een snelle en concrete vraag over waar je tegenaan loopt bij het ontwikkelen en naar het van de markt brengen van je innovatie? Laat ons weten wat je vraag is, dan zorgen wij dat er iemand aanwezig is die je verder kan helpen.

18:00 multiply

Door tijdens de borrel de juiste netwerkconnecties op te doen kun je innnovatiekracht vermenigvuldigen.

 

Inschrijven

 

powered by Typeform
De Meet, Match and Multiply bijeenkomst op 21 mei wordt georganiseerd door Business Club Sports & Technology in samenwerking met het Cluster Sports & Technology en is onderdeel van de Dutch Technology Week.
 

↓