Meet, Match and Multiply: Accelereren door creatief te financieren

Het Cluster Sports & Technology ziet het zorgdragen voor een goed en laagdrempelig netwerk als een van haar belangrijkste taken. Een netwerk waarbinnen partijen elkaar weten te vinden om samen te werken en elkaar te helpen met innovaties op het gebied van sport en vitaliteit.

‘Meet, Match and Multiply’ is een bijeenkomst, waarbij Ontmoeten, Verbinden en Versnellen centraal staan. Deze editie vindt plaats op dinsdag 21 mei, tijdens de Dutch Technology Week.

Programma

16:00 meet
Ontmoet een spreker die je vertelt hoe creatief financieren je kan helpen bij het accelereren van je technologische innovatie op het gebied van sport een vitaliteit. De spreker zal deze creatieve financieringsmogelijkheden toelichten aan de hand van voorbeelden.

16:45 match
Vanuit hun kracht en/of hulpvraag pitchen bedrijven hun innovatie om in het publiek een match te vinden die hem of haar kan helpen of hun kracht te vergroten. Het is mogelijkheid om vooraf een korte vraag in te dienen die beantwoord kan worden door het publiek. Voor deze keer zoeken we ca. 4 bedrijven die willen pitchen en voordeel willen halen uit samenwerking en kennisdeling. Mocht jij dat willen doen, vermeld dat dan bij je inschrijving.

18:00 multiply
Door tijdens de borrel de juiste netwerkconnecties op te doen kun je innnovatiekracht vermenigvuldigen.

Het concretere programma wordt in aanloop naar 21 mei bekend gemaakt. 

Inschrijven

 

powered by Typeform
De Meet, Match and Multiply bijeenkomst op 21 mei wordt georganiseerd door Business Club Sports & Technology in samenwerking met het Cluster Sports & Technology en is onderdeel van de Dutch Technology Week.
 

↓