De afgelopen drie jaar hebben we met bedrijven, kennisinstellingen en sportfieldlabs mogen samenwerken aan het Interreg Vlaanderen-Nederland project: Nano4Sports. In dit project werd de verbinding gelegd tussen sport en nano-technologie en tussen de kennis die bij kennisinstelling aanwezig is en bedrijven. Nieuwe technologieën werden in sportsfieldlabs getest in nauw overleg met de eindgebruiken. Dit alles op het gebied van sensoren, data processing en feedback & visualisatie.

Ben je benieuwd naar hoe nanotechnologie in de cases bijdraagt aan betere sportprestaties en motivatie? Wil je weten wat de Senskate is?  Hoe je kan presteren onder druk? Hoe een smartbrace je revalidatie kan bevorderen? Of hoe lage rugpijn bij wielrenners kan worden voorkomen? Bekijk dan hieronder het casebook. In het boek zijn de cases onderverdeeld in fietsen, hardlopen, revalidatie, motivatie & feedback en urban sports.

Wil je meer weten over het project? Wil je met een van de cases verder aan de slag? Of wil je weten wat slimme sensortechnologie voor jou kan opleveren? Neem dan contact met ons op via communicatie@sportsandtechnology.com. We helpen je graag verder!

↓