Heb jij een goed innovatief idee voor sport en vitaliteit? Wil je dit naar de markt brengen?  In Nederland zijn er diverse investeringsmogelijkheden die je kunnen helpen bij financiering voor het naar de markt brengen van je idee. Het Cluster Sports & Technology helpt je graag om de mogelijkheden hiervoor te verkennen en de juiste te selecteren. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Invest-NL is een nieuwe ontwikkelings- en financieringsinstelling welke mogelijk interessant is voor jou. Invest-NL – een private onderneming gefinancierd met publieke middelen – wil duurzaamheid en innovatie in Nederland versnellen en faciliteren. Dit doet zij door het financieren van projecten en ondernemingen die hieraan bijdragen. Zo kan Invest-NL als (co-)financier investeringen mogelijk maken of als adviseur projecten en ondernemingen helpen bij complexe investeringsvraagstukken en hen eventueel verbinden met andere financiers.

De kern van de toegevoegde waarde van Invest-NL ligt bij het verruimen van de markt voor risicokapitaal, zodat de Nederlandse economie en het Nederlandse bedrijfsleven duurzamer en innovatiever worden. “Dat vraagt om toewijding, geduld en kapitaal. Maar dat vraagt vooral om ondernemers. Echte ondernemers met echt goede plannen voor het Nederland van de toekomst. En wij zijn er om die echt goede plannen te financieren”, aldus Invest-NL

↓