In deze meest recente nieuwsbrief o.a.:

  • het Sports Cluster Policy Learning Synthesis Report met daarin de prestaties, implementaties en resultaten uit fase 1 van het Inno4Sports project.
  • de Inno4Sports projectvideo met een overzicht van de meerwaarde van het project voor de verschillende regio’s.
  • regionale actieplannen van de partners met daarin acties voor fase 2 van het project en de toekomst.
  • een verslag van het succesvolle Bridge-event op 24 februari met de resultaten uit projectfase 1 en een preview van fase 2.
  • de overgang van projectfase 1 (interregionale kennisdeling) naar fase 2 (implementatie) voor een betere inbedding van innovatie voor sport & vitaliteit in het lokale beleid. Wat houdt dit in?

Bekijk de nieuwsbrief hier.

 

Over Sports & Technology

Als samenleving hebben we de uitdaging om mensen actief en vitaal te krijgen en te houden. Daarnaast kennen we op sportief gebied uitdagingen om internationaal mee te blijven doen in de wereldtop. Slimme technologie helpt ons bovenstaande uitdagingen aan te gaan en economische en maatschappelijke kansen te benutten. Om succes te behouden is het versterken en toegankelijk maken van het ecosysteem voor innovatie in sport en vitaliteit van cruciaal belang. Deze overtuiging vraagt een nieuwe manier van werken waarbij we uitgaan van onze eigen kracht. Samen gaan wij verbinden, innoveren en creëren. Lees meer.

Publicatiedatum: 15-3-2021

↓