Heb jij met affiniteit met Sport-innovatie & Technologie? Dan is het Cluster Sports & Technology op zoek naar jou!

Weet jij de verbinding te leggen tussen diverse partijen op het gebied van sport & innovatie? Wil jij meedenken over de toekomst van sport innovatie? Lees dan zeker verder!

Jij bent:

Creatief en ondernemend. Je denkt outside the box, bent zelfstandig en weet van aanpakken. Je vindt het leuk om te organiseren, gaat structureel te werk en bent een echte “communicator”. Je zoekt een opdracht met veel afwisseling, die je snel wegwijs maakt in de wereld van sport & technologie.

Wij zijn:

Een open netwerk waar Bedrijven, Kennisinstellingen, SportFieldLabs en Overheden deel van uitmaken. Partijen uit deze vier geledingen bouwen samen aan een vitale sportieve samenleving, genereren economische en maatschappelijke impact.  Dit doen ze met technologie en open innovatie als motor, voortbouwend op de kracht van de Brainport regio. Op allerlei manieren en in wisselende samenstellingen zorgen we ervoor dat partijen samenkomen/samenwerken in projecten, workshops, op seminars en congressen, online, via matching of tijdens handelsmissies.

Wat ga je doen?

Een opdracht met veel afwisseling. Je gaat ondersteuning bieden in projecten en bijeenkomsten organiseren met de partners uit het cluster. Daarnaast houdt jij in de gaten wat er speelt in het Cluster Sports & Technology en zorgt met het communicatieteam dat dit goed wordt gecommuniceerd.

Welke taken horen daarbij?

  • Ondersteunen in projecten en opdrachten
  • Het organiseren van bijeenkomsten
  • Het meedenken en notuleren in vergaderingen
  • Het managen van clusteractiviteiten
  • Leveren van content in het communicatieteam
  • Inbrengen van jouw mening bij (strategische) vraagstukken
  • Werkzaamheden afstemmen met de partijen in het cluster

Wat bieden wij?

Een opdracht waarin je veel praktijkervaring opdoet en alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren. Je bent rechtstreeks in contact met een groot netwerk van kennisinstellingen, bedrijven, Sportfieldlabs en bedrijven op het gebied van sport innovatie. Zo leer je de wereld van sport innovatie van binnenuit kennen. Hierbij krijg veel eigen verantwoordelijkheid, en de mogelijkheid om te groeien in een groot netwerk van partijen.

Deze opdracht komt op korte termijn beschikbaar, voor 20u per week.

Ben jij de ondernemende starter die wij zoeken?

Voldoe jij aan de beschrijving en is je interesse gewekt? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar info@sportsandtechnology.com. Of stuur voor meer informatie een mail naar Rene Wijlens, Clustermanager: Wijlens@sportsandtechnology.com.

 

↓