Sportinnovator en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) nodigen ondernemend Nederland uit om een voorstel in te dienen voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten met als doel grote binnen- en buitensportevenementen verantwoord open te stellen voor publiek en deelnemers met zoveel mogelijk vrijheden. Met goede voorzorgsmaatregelen en met inzet van innovaties is het wellicht mogelijk om publiek veilig bij sportevenementen toe te laten met een maximale bezetting.

De nu geopende oproep is voor Small Business Innovation Research Programma (SBIR)-fase 1. De beste ideeën krijgen in deze fase een opdracht voor een haalbaarheidsonderzoek. De beste haalbaarheidsonderzoeken krijgen een vervolgopdracht om een prototype te ontwikkelen en te demonstreren (SBIR-fase 2). Er is een totaalbudget beschikbaar van € 1 miljoen voor fase 1 en fase 2. Voor fase 1 is een budget van maximaal € 300.000 (inclusief btw) beschikbaar. Het maximumbedrag per haalbaarheidsonderzoek is € 25.000 inclusief btw. Alleen de projecten die met goed resultaat het haalbaarheidsonderzoek afronden, komen in aanmerking om voor fase 2 een aanbod te doen. Voor fase 2 is een budget van € 700.000 (inclusief btw) beschikbaar. Het maximumbedrag per project voor fase 2 is € 175.000 inclusief btw. Offertes voor fase 1 kunnen tot en met 7 september 2020 (12:00 uur) worden. Meer weten of een aanvraag indienen? Klik hier.

Cluster Sports & Technology helpt je graag bij je aanvraag. Wil jij een aanvraag indienen? Dan horen we het graag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@sportsandtechnology.com.

↓