Orange Sports Forum is een van onze clusterpartners en profileert zich als ‘your connection to the Global Sports Industry’. Een van hun taken is het organiseren van handelsmissies. Van 2 t/m 6 maart 2020 organiseren ze een handelmissie naar Qatar die aansluit bij waar wij ons als Cluster mee bezig houden, namelijk over Sport & Vitaliteit.

In Qatar vinden de komende jaren grote sportevenementen plaats, waaronder het WK Voetbal voor clubteams, de FIFA World Cup 2022 en de FINA Swimming World Championships 2023. Daarnaast wil Qatar zich profileren als internationale sport hub, wat veel kansen biedt voor bedrijven. De aankomende missie is een onderdeel van een meerjarig programma om een duurzame positionering te creëren van de Nederlandse kennis, kunde, producten en diensten op het gebied van ‘Sport & Vitality’ in aanloop naar deze sportevents.

Het programma wordt samengesteld met de Nederlandse bedrijven en de Nederlandse ambassade in Doha en zal bestaan uit een seminar met het thema “Healthy Living Healthy Lifestyle”. Daarnaast worden er meetings gepland met stakeholders uit Qatar zoals het Supreme Committee, Aspire Zone, de Qatarese Kamer van Koophandel, Qatar Football Association, etc

Meer weten of aanmelden? Klik hier. 

↓