Op 28 november organiseert Sportinnovator samen met de Vereniging Sport en Gemeenten in Eindhoven een inspiratiedag ‘Aan de slag met innovatie’. Steven Vos, werkt mee aan het Vitality living lab via de Fontys en TU/e. Hij gaat in een afsluitende plenaire lezing in op de vraag of sport en gemeenten klaar zijn om te innoveren. Volgens Vos is het voor de versterkende gezondheidsrisico’s noodzakelijk dat mensen meer gaan sporten en bewegen. Technology en data kunnen hier een oplossing voor bieden.

De Labmanager van InnoSportLab Sport en Beweeg! Harmen Bijsterbosch gaat hier de parallelsessie: ‘Wie gaat er mee buiten spelen?’ verzorgen. In deze workshop laat Harmen zien wat InnoSportLab Sport & Bewegen wat het Lab kan beteken voor gemeente. Het project Vitality Living Lab komt hierbij ook aan bod.

Namens Sport eXperience geeft Arno Hermans in zijn presentatie een doorkijk op hoe de sportwereld zich momenteel ontwikkelt. Hij deelt zijn kennis en visie op de ongekende invloed van technologie en innovatie op de toekomst van de sport. Dit met concrete voorbeelden vanuit het Vitality Living Lab project. Meer weten over deze inspiratiedag? klik hier.

 

 

↓