Kinderen spelen en bewegen steeds minder buiten. Technologie wordt vaak als schuldige aangewezen: de schermtijd van kinderen neemt immers flink toe. Diezelfde technologie biedt echter ook vele mogelijkheden om beweegarmoede tegen te gaan! Om die reden organiseert InnoSportLab Sport & Beweeg! samen met verschillende clusterpartners in het kader van de Nationale Sportweek het 040Beweegplein, waar technologie en beweging samengebracht worden.

De week van 17 september staat in het teken van de Nationale Sportweek en ook dit jaar is Eindhoven een van de vijf steden waarin de Sportweek georganiseerd wordt. Op 22 september 2021 wordt van 9.00 uur tot 12.00 uur het Ketelhuisplein in Eindhoven omgetoverd tot een beweegplein waarbij 100 kinderen kennis maken met innovaties rondom het buiten spelen. Op dit plein ontdek je hoe je met innovatie bewoners en kinderen in beweging brengt.

Wil je hier met jouw organisatie bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan: https://lnkd.in/gvNNxFn (vol=vol!)

Dit evenement wordt georganiseerd door InnoSportLab Sport & Beweeg! in samenwerking met onder andere Gemeente Eindhoven, Picoo, SmartGoals, Novasports Sport & Beweeg, Urban Sports Performance Centre, Active Esports Arena en Recreational Systems International.

↓