[soliloquy id="87"]

Nieuws

SmartGoals betreedt de Chinese voetbalmarkt

De interactieve doeltjes van SmartGoals zijn intussen niet meer alleen op de Nederlandse en Europese sportvelden te vinden. Ook in China wordt vanaf deze maand met ’s werelds slimste pionnen getraind. SmartGoals hoopt hiermee bij te dragen aan de doorontwikkeling van het Aziatische voetbal.

Het Eindhovense bedrijf SmartGoals betreedt samen met haar partners VDL Groep, Preau Sports en GloryStone Sports de Chinese voetbalmarkt. Laatstgenoemde bedrijf houdt zich bezig met het verder ontwikkelen van het Chinese voetbal en is dan ook een belangrijke partner in deze intercontinentale samenwerking.

Op 8 juni is de eerste container met daarin 58 SmartGoals systemen vertrokken naar China om het Chinese voetbal te helpen haar weg naar de top te vinden. SmartGoals zijn interactieve doeltjes gemaakt van ’s werelds slimste pionnen voor sporttraining. Ze helpen in het trainen van kijkgedrag, overzicht en handelingssnelheid en daarnaast vergroten ze de beleving en het spelplezier.

 

In Nederland trainen diverse top- en amateurclubs al met het systeem, waaronder PSV, Ajax en Feyenoord. Ook bij Europese topclubs wordt reeds met het systeem gewerkt. Met deze nieuwe samenwerking betreedt SmartGoals dus ook de Aziatische voetbalmarkt.

De voetbalmarkt in China groeit explosief. Door middel van deze strategische samenwerking wordt het Nederlandse innovatieve product SmartGoals samen met Nederlandse voetbalkennis ingezet om te helpen het Chinese voetbal op de kaart te zetten. De SmartGoals worden ingezet bij Chinese clubs en scholen.

↓