[soliloquy id="87"]

Nieuws

TU/e Contest 2017 brengt studenten in contact met Eindhovens ecosysteem

Voor het derde jaar op rij daagt de TU Eindhoven haar studenten uit om hun innovatieve idee, prototype, businessplan of researchproject verder door te ontwikkelen binnen het netwerk van de TU/e Contest en het Eindhovense ecosysteem. Inschrijven is mogelijk tot en met 16 maart 2017.

Studenten van de TU/e kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de TU/e Contest 2017. De wedstrijd, georganiseerd door de universiteit zelf, moet studenten met een goed idee in contact brengen met het Eindhovense ecosysteem.

Binnen dat ecosysteem kunnen deelnemers hun innovatieve idee, prototype, businessplan of researchproject verder doorontwikkelen. Ook worden deelnemers uitgedaagd een eigen start-up of spin-off te lanceren of zich in de kijker te spelen voor een baan of afstudeerplek. Het is het derde jaar dat de TU/e Contest georganiseerd wordt.

De aanmelding voor de Contest loopt van 10 januari tot en met 16 maart 2017, daarna vinden er verschillende workshops en events plaats die toewerken naar de finale van de Contest op 1 juni 2017. De winnaars komen daarna nog in een begeleidingstraject terecht. Studenten kunnen zich hier aanmelden.

Bron: website e52.

↓