[soliloquy id="87"]

Nieuws

Uw bedrijf en product in de picture tijdens de DTW?

In mei vindt voor de 6e keer de Dutch Technology Week plaats. Tijdens deze week worden de meest wonderlijke en innovatieve technologieverhalen verteld. Organisaties uit het cluster Sports & Technology krijgen de mogelijkheid om hun innovatieve sportproducten te tonen aan een breed publiek van zo’n 3.000 bezoekers, tijdens de High Tech Ontdekkingsroute op zaterdag 20 mei. Grijp deze kans!

 

Dutch Technology Week

Van 15 t/m 20 mei 2017 vindt voor de 6e keer de Dutch Technology Week (DTW) plaats. Tijdens deze week worden de meest wonderlijke en innovatieve technologieverhalen verteld. De high tech industrie levert heel veel topprestaties. Daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.
Organisatie en partners van de Dutch Technology Week willen enthousiasme en trots op technologie bevorderen en hiermee de Nederlandse hightech sector versterken.

 

High Tech Ontdekkingsroute

De DTW biedt een enorm programma vol tentoonstellingen, presentaties, experimenten, seminars, lezingen en workshops, meet ’n greets en plekken waar je een kijkje in de toekomst krijgt.
De week wordt afgesloten met de High Tech Ontdekkingsroute (HTOR) op zaterdag 20 mei. Op een aantal aansprekende locaties geven toptechnologie bedrijven een kijkje ‘in de keuken’ van hun organisatie. Voor jong en oud, voor professionals en liefhebbers, deze dag zit vol met verrassende ontdekkingen voor iedereen!

Speciaal aanbod voor organisaties uit het cluster Sports & Technology

De High Tech Campus Eindhoven (HTCE) is één van de ‘Hotspots’ die tijdens de HTOR haar deuren opent. Gezien de sterke linken met ons cluster, is Sports & Technology uitgenodigd om hierbij aan te sluiten. Graag willen we daarom uw organisatie, als onderdeel van ons cluster, de kans geven om ook gebruik te maken van dit aanbod. Organisaties die actief zijn op het grensvlak van sport, vitaliteit en technologie zijn welkom om zichzelf en hun producten tijdens dit evenement te presenteren. Dit kan op uiteenlopende manieren, bijvoorbeeld middels een (informatie)stand, demonstratie of rondleiding.
Samen met jullie hopen we hier te kunnen tonen wat het cluster Sports & Technology te bieden heeft. We hopen daarom op jullie medewerking.

 

Belangrijk om te weten:

– Moment: Zaterdag 20 mei, 11:00-17:00 uur
– Locatie: High Tech Campus Eindhoven
– Faciliteiten: In overleg (binnen/buiten/water/sportveld is bespreekbaar)
– Doelgroep: Breed publiek (ondernemers, professionals, studenten, gezinnen)
– Kosten: Geen

 

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van dit aanbod en uw organisatie en/of product onder de aandacht brengen van zo’n 3.000 bezoekers?
Geef dit dan uiterlijk 5 maart aan ons door via info@sportsandtechnology.com o.v.v. ‘DTW’.
We kijken dan graag samen met u naar de wensen en mogelijkheden.
Ook indien u vragen heeft kunt u contact opnemen via bovengenoemd adres.

↓