[soliloquy id="87"]

Nieuws

(Foto: MKB Innovatie Top 100)

Uw bedrijf in de MKB Innovatie Top 100?

De Kamer van Koophandel presenteert jaarlijks de allermooiste innovatie-etalage van Nederland: de MKB Innovatie Top 100! Deze ranglijst is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB. Wellicht is er dit jaar ook plaats voor innovatieve bedrijven uit het cluster Sports & Technology. Schrijf uw innovatie in en verover een plekje in de MKB Innovatie Top 100 van 2017.

 

MKB Innovatie Top 100

De Kamer van Koophandel (KvK) stimuleert ondernemers te groeien en innovatie is daar een belangrijke pijler van. Innovatieve MKB ondernemers jagen de economie aan met vernieuwingen.

De Kamer van Koophandel presenteert jaarlijks de allermooiste innovatie-etalage van Nederland: de MKB Innovatie Top 100! De MKB Innovatie Top 100 is een unieke gelegenheid om de zichtbaarheid van uw innovatie en bedrijf te vergroten en biedt vernieuwers in het MKB dé springplank naar kennis en nieuwe netwerken!

De Kamer van Koophandel roept alle innovatieve ondernemers met groeiambitie op om mee te dingen naar een plaats in de MKB innovatie Top 100 van 2017! Eind juni wordt bekend wie er dit jaar een plaats hebben veroverd in de MKB Innovatie Top 100. Eind september, tijdens de Nationale Dag van de Innovatie, wordt de ranking bekend gemaakt en weten we welke ondernemer in 2017 de ranglijst mag aanvoeren.

 

Wat levert deelname u op?

  • Toegang tot nieuwe netwerken, die nog niet bekend zijn of onbereikbaar lijken. Zoals ministeries, provincies, kennisinstellingen.
  • Contacten en netwerken van andere ondernemers. Ondernemers die u voorgingen, vertellen erover.
  • Veel aandacht in landelijke, lokale en regionale media, de vakpers en social media.
  • Toegang tot mogelijke vernieuwingen en nieuwe product- en marktcombinaties: ondernemers uit de MKB Innovatie Top 100 worden namelijk gestimuleerd samen te werken.

 

Trots

Ondernemers uit de MKB Innovatie Top 100 constateren dat een nominatie leidt tot interne trots binnen het eigen bedrijf. Ondernemers gebruiken de MKB Innovatie Top 100 vaak als springplank naar nog meer succes. Genomineerden en winnaars van de MKB Innovatie Top 100 worden gezien als rolmodel voor hun regio en sector. Ze worden vaker gevraagd (onder andere door de media) naar hun succes, visie en ideeën.

 

Schrijf uw innovatie in en win!

Eén van de pijlers van de Kamer van Koophandel is het vergroten van kansen van innovatieve ondernemers met groei ambitie. Afgelopen jaren is de MKB Innovatie Top 100 uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB.

De MKB Innovatie Top 100 biedt vernieuwers in het MKB dé springplank naar kennis en nieuwe netwerken! Schrijf uw innovatieve product, dienst of idee in voor de twaalfde editie in 2017.

Klik op de link voor meer informatie, criteria en de inschrijfmodule.

 

Bron: website MKB Innovatie Top 100.

↓