Partners

Iedereen die onderdeel uitmaakt van het Cluster Sports & Technology is een partner. Zie hier het overzicht van de partners uit het netwerk. Daarnaast hebben we twee grote partners:

 

BrabantSport

Brabant is een provincie waar hard gewerkt en geïnnoveerd wordt, een provincie die wil investeren in een top woon- en leefklimaat. Sport is daarvoor onmisbaar. Want een provincie mét sport is sterker dan een provincie zonder sport. BrabantSport maakt zich daarom hard voor het allerbeste sportklimaat van Nederland, in de breedste zin van het woord en maakt daarmee Brabant Sterker door Sport. Daar waar innovaties kunnen bijdragen aan de ambitie van Brabant Sport, is het Cluster Sports&Technology de partner van Brabant Sport en investeren Brabant Sport en Cluster gezamenlijk in innovaties. BrabantSport maakt Brabant sterker door sport door naast te investeren in innovatie (via het Cluster Sports & Technology) , ook te investeren in evenementen, talentontwikkeling en uniek sporten. Meer weten over Brabant sport? Klik hier voor de website.

Brainport

Brainport Development: de economische ontwikkelingsmaatschappij die samenwerkt met veel partners aan het versterken van de regio Brainport Eindhoven. Binnen het programma BrainportGezond en Vitaal worden innovaties voor bewegen, sport en vitaliteit gerealiseerd om ervoor te zorgen dat meer inwoners langer actief en vitaal zijn. Het Cluster Sports & Technology is een van de key-partners, die dit mee waarmaken.”

 

European Platform for Sport Innovation

Het Cluster Sports and Technology is lid van het European Platform for Sport Innovation (EPSI). Dat is een op leden gebaseerde netwerk organisatie. Het netwerk is gericht op innovatie in sport, gezondheid, vrije tijd, tourisme en meer. Het platform streeft naar een meer innovatie vriendelijke omgeving, om zo businessdevelopment te stimuleren. Voor meer informatie bekijk hier de website van EPSI

↓