Partners

Iedereen die onderdeel uitmaakt van het Cluster Sports & Technology is een partner. Zie hier het overzicht van de partners uit het netwerk. Daarnaast hebben we twee grote partners:

 

BrabantSport

Het Cluster Sports & Technology vult de pijler technologische innovaties van BrabantSport in. BrabantSport heeft daarnaast de pijlers talentontwikkeling, uniek sporten, events, urban sports and culture en topsporters. BrabantSport zet zich in om Brabant sterker te maken door sport.

 

Brainport

Brainport Development: de economische ontwikkelingsmaatschappij die samenwerkt met veel partners aan het versterken van de regio Brainport Eindhoven. Binnen het programma BrainportGezond en Vitaal worden innovaties voor bewegen, sport en vitaliteit gerealiseerd om ervoor te zorgen dat meer inwoners langer actief en vitaal zijn. Het Cluster Sports & Technology is een van de key-partners, die dit mee waarmaken.”

 

European Platform for Sport Innovation

Het Cluster Sports and Technology is lid van het European Platform for Sport Innovation (EPSI). Dat is een op leden gebaseerde netwerk organisatie. Het netwerk is gericht op innovatie in sport, gezondheid, vrije tijd, tourisme en meer. Het platform streeft naar een meer innovatie vriendelijke omgeving, om zo businessdevelopment te stimuleren.

↓