De Mountain Planet Tradeshow is de grootste internationale beurs voor professionals in de zomer- en winter bergsport. Deelnemers komen vanuit de hele wereld en vanuit verschillende industrieën. Van startups tot wereldspelers en van professionele tot publieke organisaties, tijdens de Mountain Planet Tradeshow komen vele partijen uit de bergsport samen. In het kader van het SmartSports4GoodLIfe-project (SS4GL) willen we deze beurs vanuit het Cluster Sports & Technology aangrijpen om unieke zakelijke kansen te creëren voor MKB-bedrijven uit Nederland. Om deze kansen te verzilveren stellen wij plaatsen beschikbaar om met ons mee te gaan naar dit unieke event!

 

Wat houdt het in?

 

Data: inhoudelijk programma 26 t/m 28 april (advies om 25 april heen te reizen)
Voorwaarden:
u komt in aanmerking voor een reisvergoeding van 450 euro indien u uzelf registreert en een georganiseerd programma van drie dagen volgt.

Het programma kunt u hier vinden.
Wilt u meer informatie, of wilt u uw plek claimen? Neem dan voor 8 april contact op met info@sportsandtechnology.com.

 

SmartSports4GoodLife

Het Cluster Sports & Technology is een van de clusters die een bijdrage levert aan het project SmartSports4GoodLife. In Europa zijn er meerdere sportclusters, elk met een eigen accent. Zo staat ons Cluster Sports & Technology bekend om innovatie voor sport en vitaliteit, andere clusters om bijvoorbeeld toerisme of om outdoor sport. Hoewel ze alle hun eigen accenten hebben, hebben ze ook zaken gemeen. Al deze clusters lopen deels tegen dezelfde uitdagingen van de sportindustrie aan; uitdagingen die ook kansen voor bedrijven vertegenwoordigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan digitalisering, duurzaamheid en klimaatverandering.

Door ervaringen, opgedane kennis en best practices te delen versterken de clusters elkaar. Het versterkt de capaciteiten en vaardigheden van het cluster. Dit alles om nieuwe business mogelijkheden voor MKB-bedrijven te creëren en relevante kennis met hen te delen.

Het project beoogt de samenwerking tussen de sportclusters op de 4 thema’s innovatie & technologie, duurzaamheid, toerisme en gezondheid te versterken om daarmee nieuwe kansen voor het MKB in de clusters te bieden.

Bekijk hier de projectleaflet voor meer informatie!

↓