Cluster Sports & Technology is op zoek naar een Communicatie manager

Wil jij bijdragen aan een sportieve, vitale en gezonde samenleving en heb je affiniteit met innovatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie
In de afgelopen jaren is het Cluster Sports & Technology zeer succesvol geweest in het bouwen, managen en uitvoeren van innovatieprojecten op regionaal, nationaal en Europees niveau. Deze projecten bereiken economische, maatschappelijke en sportieve impact. We werken daartoe samen met nationale en internationale partners uit de kennis-, bedrijfs- en overheidssector en betrekken daarin ook nadrukkelijk de eindgebruikers via onze living labs.

Als communicatiemanager ben jij met name verantwoordelijk voor de externe communicatie van het Cluster. Je bent ondernemend, extravert, houdt van diversiteit en je voelt je helemaal thuis in de wereld van marketing en communicatie.

Wat ga je doen?

  • Je verzorgt de online profilering (content ontwikkeling en content management, website beheer, huisstijl bewaken, onderhoud van de social media kanalen, etc)
  • Coördineren en beheren van communicatie afspraken met partners
  • Beheren en versterken van het Cluster netwerk van bedrijven, kennispartners, living labs, overheden en belangenorganisaties
  • Aanspreekpunt voor externe verzoeken over informatie (via website/telefoon)
  • Organisatie en support van diverse S&T evenementen (project partner events, jaarlijkse Summit, Meet Match Multiply sessies, ..)
  • Je werkt vaak aan meerdere innovatie projecten tegelijk en houdt daarbij het overzicht

Functie eisen
Als communicatiemanager heb je een hands-on mentaliteit en ben je resultaatgericht. Tevens bezit je over de volgende eisen:

  • Hbo werk- en denkniveau in de richting van communicatie en hebt ervaring in een soort gelijke functie
  • Je bent vaardig in schrijven van informatieve teksten en je beheert zowel de Nederlandse als Engelse taal feilloos
  • Je bent stressbestendig, bent in staat je werk goed te organiseren en samen met anderen binnen en buiten de organisatie tot resultaat te komen
  • Je hebt ambitie om te groeien in dit domein

Wat bieden we?
De functie betreft een opdracht (ZZP of anderszins) met een omvang van 3 jaar met indicatieve omvang van 2-3 dagen, die in overleg kan worden afgestemd.

Over de organisatie
Het Cluster Sports & Technology (opgericht in 2005) heeft haar oorsprong in het technologische hart van Nederland: de Brainport-regio. Het Cluster is een netwerk van bedrijfsleven, (sport)fieldlabs, overheden en kennisinstellingen met meer dan 150 partners.

De missie van het Cluster is gericht op innovaties voor sport en vitaliteit: We zijn samen in beweging voor een vitale, sportieve samenleving. Vanuit deze positie genereren we economische en maatschappelijke impact, met technologie en open innovatie als motor, voortbouwend op de kracht van de Brainport regio.

De stichting bestaat uit een operationele staf van 5 personen die zich bezighouden met het aanjagen van innovatie en business creatie, ontwikkeling en management van innovatieprojecten, en de organisatie van innovatie evenementen. Jij bent voor jouw collega’s het aanspreekpunt en adviseert hen als het gaat om zaken op het gebied van marketing en communicatie. Je zoekt actief naar manieren om het Cluster zo goed mogelijk te profileren en stemt dit af met je collega’s.

Jouw reactie:
Past deze functie bij jou? Neem dan contact met ons op door je jouw CV en motivatie uiterlijk 10 februari te sturen naar: info@sportsandtechnology.com.

↓