Cluster Sports & Technology is op zoek naar een (medior) project manager

Wil jij ook werken aan innovatie voor een sportieve, vitale en gezonde samenleving, dan is dit je kans!

Over de functie
In de afgelopen jaren is het Cluster Sports & Technology zeer succesvol geweest in het bouwen, managen en uitvoeren van innovatieprojecten op regionaal, nationaal en Europees niveau. Deze projecten bereiken economische, maatschappelijke en sportieve impact. We werken daartoe samen met nationale en internationale partners uit de kennis-, bedrijfs- en overheidssector en betrekken daarin ook nadrukkelijk de eindgebruikers via onze living labs.

Vanwege een toename in het aantal projecten zoekt het Cluster extra capaciteit op gebied van projectmanagement. Als projectmanager ben je ondernemend, georganiseerd en resultaatgericht. Daarbij heb je het lef om dingen anders te doen, ben je communicatief sterk en stel jij de juiste vragen. Je beschikt over overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden.

Wat ga je doen?

 • Ondersteunen bij grote (Europese) projecten
 • Je krijgt deelverantwoordelijkheden in grotere projecten
 • Jij zorgt ervoor dat kleinere projecten worden gemanaged
 • Het organiseren van project gerelateerde bijeenkomsten (zowel digitaal als fysiek), inkomende bezoeken maar ook uitgaande reizen
 • Je werkt vaak aan meerdere innovatie projecten tegelijk en houdt daarbij het overzicht

Functie eisen

 • Je hebt aantoonbare ervaring als projectmanager
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau in de richting van business en/of technologie
 • Je bent klant georiënteerd/service gericht
 • Je beheert zowel de Nederlandse als Engelse taal feilloos
 • Deze kernwoorden passen jou als geen ander: netwerker, verbinder en innovatie-gericht
 • Je hebt ambitie om te groeien in dit domein

Wat bieden we?
De functie voor (medior) project manager betreft een opdracht (ZZP of anderszins) met een omvang 3 jaar met indicatieve omvang van 3-4 dagen die in overleg kan worden afgestemd.

Over de organisatie

Het Cluster Sports & Technology (opgericht in 2005) heeft haar oorsprong in het technologische hart van Nederland: de Brainport-regio. Het Cluster is een netwerk van bedrijfsleven, (sport)fieldlabs, overheden en kennisinstellingen met meer dan 150 partners.

De missie van het Cluster is gericht op innovaties voor sport en vitaliteit: We zijn samen in beweging voor een vitale, sportieve samenleving. Vanuit deze positie genereren we economische en maatschappelijke impact, met technologie en open innovatie als motor, voortbouwend op de kracht van de Brainport regio.

Het Cluster-management wordt verzorgd door de Stichting Sports & Technology. Dit is een stichting zonder winstoogmerk, met een operationele staf van 5 personen die zich bezighouden met het aanjagen van innovatie en business creatie, ontwikkeling en management van innovatieprojecten, en de organisatie van innovatie evenementen.

Jouw reactie:
Past deze functie bij jou? Neem dan contact met ons op door je jouw CV en motivatie uiterlijk 10 februari te sturen naar: info@sportsandtechnology.com.

↓