Vandaag is het Demo Day op de TU/e. O.a. de deelnemers van Vitality Squads presenteren hun prototypes. De eerste ideeën voor deze prototypes waren bedacht tijdens de Hackathon die georganiseerd werd in het kader van het Vitality Living Lab project. Tussentijds werd er feedback verworven bij de midterm pitches tijdens de Dutch Design week.

De prototypes die 20 december ten toon gesteld worden op de 6de verdieping van het Atlas gebouw van de TU/e richten zich op motivatie om te bewegen, op gezamenlijke verantwoordelijkheid om te gaan bewegen, blessurepreventie en vitaliteit op het werk. Op de foto zie je bijvoorbeeld de klok ‘family time’ die gezinsleden motiveert om samen te gaan bewegen. Daarnaast zie je een interactief patroon op de muur wat reageert op je beweging en je zo naar de trap leidt. Rechts daarvan zie je een kunstwerk wat reageert op je hardlooprondje. Op de onderste regel zie je twee tools die de kwaliteit van walking meetings bevordert. Wil je een van deze ideeën verder brengen? Neem dan contact met ons op.

Zie hieronder het filmpje van Hubs die ontwikkeld zijn om de kwaliteit van walking meetings te bevorden (en zo het gebruik te stimuleren).

↓